DAG CREME

Cellular Collagen Day Cream is aanbevolen voor elk huidtype, zelfs voor de meest veeleisende huid. Dankzij haar zijdachtige en lichte consistentie, wordt ze perfect geabsorbeerd en biedt ze een zachte bescherming en voeding voor uw huid. Deze crème vertraagt het huidverouderingsproces en heeft antirimpeleigenschappen. De speciaal geselecteerde ingrediënten van de crème regenereren snel de huid, maken ze veerkrachtiger en steviger, en gaan slapheid tegen. Het natuurlijk collageen in de crème houdt het vochtniveau van de huid op peil omdat ze een speciale beschermende film aanbrengt die er urenlang op blijft. Deze revitaliserende en regenererende crème wordt gebruikt om het gezicht en de hals te verzorgen.
Lees meer Shop Shop

MILK CLEANSER

De Cellular Collagen Milk Cleanser is een extra zacht, diep inwerkend huidreinigingsmiddel dat alle grime make-up verwijdert uit de poriën. Door de super hydraterende eigenschappen van Cellular Collagen krijgen de huidcellen voldoende hydratatie en kunnen ze hun werk doen waardoor uw huid elastisch en stevig wordt. Cellular Collagen Milk Cleanser doet de ogen en lippen glad, schoon en aangenaam fris aanvoelen.

Vol.: 200 ml

Lees meer Shop Shop

HAND CREME

Cellular Collagen Hand Cream is een superhydraterende therapie met intens Cellular Collagen extract. Cellulair collageen wordt getrokken uit verse zeebronnen en is harmonieus, verenigbaar en uiterst compatibel met menselijk collageen. Ze stimuleert de celvernieuwing, revitaliseert en verstevigt de huid van de handen en maakt ze glad en soepel. Deze crème helpt droge en gedehydrateerde huid genezen en beschermen.

 

Vol.: 150 ml

Lees meer Shop Shop

LIP BALM

Lipbalm, geeft de lippen een vollere en verleidelijke aanblik. Door Lip Volume Boost aan te brengen op uw lippen, worden ze vochtig, expressiever en glad.

Cellular Collagen verzorgingslippenstift bevat bereidingen op basis van cellular collageen met diepwerkende hydraterende eigenschappen. Lip Volume Boost bevat een biomimetish actief peptide PAL-Gly-His-Lys dat de synthese van collageen en glycosaminoglycanen stimuleert. Dit geeft de lippen een vollere en verleidelijke aanblik. Door Lip Volume Boost aan te brengen op uw lippen, worden ze vochtig, expressiever en glad.

Vol.:

Lees meer Shop Shop