Novagra werd ontwikkeld om een natuurlijke en gezonde oplossing te bieden aan de verhoogde stress en de daaraan gekoppelde gevoelens van lusteloosheid en een laag energieniveau. Miljoenen mensen hebben hier dagelijks mee te kampen en nemen medicatie om zich beter te voelen of om kunstmatig hun libido (korte termijn) te verhogen. Novagra biedt echter een 100% natuurlijk oplossing aan de hand van botanische extracten die het stressniveau verlagen en terzelfdertijd het energie niveau verhogen. Deze ingrediënten werken synergetisch en hebben bijna allen een stimulerende werking als natuurlijk afrodisiacum.

Door de diversiteit van de werkzame stoffen is Novagra ook een voedingssupplement dat een gunstige invloed heeft op andere vlakken. Zo heeft het extract van pompoenpitten een beschermende werking op de prostaat. Zink is essentieel als het leven zelf! Iedere cel heeft zink nodig om te dupliceren en zonder zink kan het lichaam géén witte bloedcellen aanmaken. Verder is zink essentieel voor een gezonde huid en haar. Andere werkzame stoffen, zoals het extract van de Asparagus Racemosus, geven dan weer een boost aan de immuniteit. Cacao poeder tenslotte is een super-antioxidant met de hoogste ORAC waarde van 23.000 ! Daarom kunnen we besluiten dat Novagra véél méér is dan een energie supplement alleen omdat het ook de algemene gezondheid en natuurlijke immuniteit ondersteunt en stimuleert.

 

WERKZAME STOFFEN

Naast vitamines en mineralen bevat Novagra méér dan 20 werkzame stoffen : Omega 3, Cucurbitine, tryptophan, pholphatidylcholine, Eleutheroside, polysaccharide, isoflavonoid,SOD, Ginkgo Flavone-Glycoides, Terpene Lactones, Terpenoids, quininic acid, ginkgolic acid, Capsaicine, capsorubin, Asparagine, β-Sitosterol, 5-Methoxy-methylfurfural, steroidal saponins, Coniferin,Chelidonicacid, Fructo-oligosaccharides, flavone, coumarin, Theobromine.
 

INGREDIENTEN:

VIDEOS

Cayenne pepper has been called "the king of herbs" with good reason, as it has been prized for thousands of years for its healing powers. Folklore from around the world has recounted amazing results in its simple healing of baffling health problems.