UW VOORDELEN ALS NOVAVIE PARTNER

Exclusiviteit en Luxe

U en uw klanten of gasten genieten van exclusieve luxe cosmetica producten en voedinsgsupplementen die niet te koop zijn in departement stores of andere standaard retail shops

Professionele begeleiding

Met meer dan 20 jaar ervaring staat ons team paraat om u te ondersteunen bij de uitbouw van uw Novavie activiteit.

Uniek marketing concept

Als één van de enige bedrijven combineert Novavie een "Business to Business" concept met "direct sales".

ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

Novavie voorziet diverse commissies voor haar professionele partners

Onze professionele partners evenals de hotels die onze onthaalproducten gebruiken krijgen hun eigen gepersonaliseerde Novaviewebshop en Novavie wesbite.

Novavie betaalt onder andere maandelijkse commissies uit op alle online aankopen van klanten die zich registreerden via de gepersonaliseerde website van een novavie partner. Op die manier kan een aanzienlijk passief inkomen opgebouwd worden.

Uw Succes Met Ons Concept

Novavie is één van de enige bedrijven die een concept van B2B combineert met een direct sales netwerk. Onze B2B divisie is nu reeds operationeel met een gamma van professionele cabine producten voor schoonheidsinstituten en spa's. Eind 2014 introduceerde Novavie eveneens een prahtig gamma hotel ammenities die nu reeds gebruikt worden in diverse luxe hotels.

De zichtbaarheid van de Novavie brand in deze sferen zal in grote mate ten goede komen aan de individuele inspanning van alle partners die Novavie producten aanbieden en aldus onze brand promoten. Voor méér info over uw mogelijkheden bij Novavie kunt u ons contacteren op info@novavie.eu.

Het NOVAVIE TEAM wenst U veel succes!